Popisi 97+ Njuskalo Novogradnja Maksimir Izvrsno

Popisi 97+ Njuskalo Novogradnja Maksimir Izvrsno. 626 ivana klasan agent s licencom mob: 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

Predstavljeno Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

U blizini svih potrebnih sadržaja.

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Prodaja Stan Maksimir Novogradnja 60m2 Prodaja

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Novogradnja Maksimirska Ulica Useljenje Jesen 2021 Prodaja

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Stan gleda prema parku maksimir. U blizini svih potrebnih sadržaja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Semua Njuskalo Prodaja Stanova Zagreb

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Stan Zagreb Maksimir 69 M2 24 1 Svetice Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Stan Zagreb Maksimir Gorice 94 M2 Novogradnja Prodaja

26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. .. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Viseetazni Stanovi U Nizu U Maksimiru

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Stan gleda prema parku maksimir. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Novogradnja Maksimir 91 M2 Prodaja

626 ivana klasan agent s licencom mob: U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Stan Zagreb Maksimir Gorice 94 M2 Novogradnja Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). 626 ivana klasan agent s licencom mob: 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Kuca Novogradnja Maksimir 250m2 Prodaja

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara... Stan gleda prema parku maksimir. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga.

Lokacija Nekretnine Maksimir Stranica 2 Od 8 Opereta Nekretnine

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Stan Zagreb Maksimir 144 M2 Novogradnja Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Novogradnja Grad Zagreb Nekretnine U Novogradnji Projekti Novogradnje Njuskalo

U blizini svih potrebnih sadržaja.. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U blizini svih potrebnih sadržaja.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Maksimir Ravnice Trosoban Stan Sa Parkingom Novogradnja Eurovilla Hr

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). 626 ivana klasan agent s licencom mob: Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu... 626 ivana klasan agent s licencom mob:

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir... Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 2 Kat 93 08m2 Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U blizini svih potrebnih sadržaja. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Stan Zagreb Maksimir 90 00 M2 Novogradnja Prodaja

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.

Centar Maksimir

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U blizini svih potrebnih sadržaja.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Novogradnja Maksimirska Ulica

Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.

Apartman Dada Krapinske Toplice Aktualisierte Preise Fur 2021

Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja... Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U blizini svih potrebnih sadržaja. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Novogradnja Maksimir 4 Sobni Tersa 60m2 Prodaja

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). . 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Maksimir Novogradnja Luksuzna Dvoetazna Kuca U Nizu 118m2 Prodaja

Stan gleda prema parku maksimir.. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Maksimir Ravnice Trosoban Stan Sa Parkingom Novogradnja Eurovilla Hr

Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. U blizini svih potrebnih sadržaja. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Stan gleda prema parku maksimir.. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Novogradnja Maksimir Lascina Penthouse S Terasom Prodaja

Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U blizini svih potrebnih sadržaja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 626 ivana klasan agent s licencom mob:. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima... Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Spc Maksimir Na Raspolaganju Jos Samo 30 Ak Stanova Living

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U blizini svih potrebnih sadržaja.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Maksimir Jurja Ves 4 Soban Prizemlje 160 M2 Novogradnja Garaza Prodaja

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Stan gleda prema parku maksimir. U blizini svih potrebnih sadržaja.

Stan Zagreb Maksimir Kraljeviceva Vmd Novogradnja 139 M2 Prodaja

Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu... Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Vjetar Je Jak Panorama Legacija Odjeca Za Bebe Maksimir Oskarmatbaasi Com

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U blizini svih potrebnih sadržaja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja... Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.

Luksuzna Novogradnja Maksimir 4sobni Stan 134 20m2 Vrhunski Tlocrt Prodaja

Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu... Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U blizini svih potrebnih sadržaja.

Novogradnja Maksimirska Ulica

Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Dvp Himera Doo Publications Facebook

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U blizini svih potrebnih sadržaja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Maksimir 83m2 Kestercanekova Luksuzan 3soban Stan Garaza Iznajmljivanje

26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.

Novogradnja Maksimir Stoosova 4soban Potkrovlje 106 M2 P M Prodaja

Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. 626 ivana klasan agent s licencom mob:. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Novogradnja Maksimirska Ulica Useljenje Jesen 2021 Prodaja

Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. . Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U blizini svih potrebnih sadržaja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Projekt Maksimir 2

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U blizini svih potrebnih sadržaja. Stan gleda prema parku maksimir. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.

Sky Nekretnine Linkedin

Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima... U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Remete Kograd Promet

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U blizini svih potrebnih sadržaja. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Novogradnja Maksimir Lascina Penthouse S Terasom Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan gleda prema parku maksimir. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.

Stan Zagreb Maksimir 90 00 M2 Novogradnja Prodaja

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Zagreb Maksimir Petrova Ulica 110 92 M2 Novogradnja Prodaja

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.. Stan gleda prema parku maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Apartman Dada Krapinske Toplice Aktualisierte Preise Fur 2021

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Stan gleda prema parku maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga.

Napokon Ce Biti Vece I Logicnije Razlike U Cijeni IzmeÄ'u Novogradnje I Starogradnje Poslovni Dnevnik

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima... U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Maksimir Petrova Novogradnja 3soban Stan 86m2 Prodaja

U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. U blizini svih potrebnih sadržaja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje... . Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Prodaja Stanova Maksimir

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U blizini svih potrebnih sadržaja. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Sky Nekretnine Linkedin

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova... . U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Novogradnja Maksimir Stoosova 4soban Potkrovlje 106 M2 P M Prodaja

26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.

Spc Maksimir Na Raspolaganju Jos Samo 30 Ak Stanova Living

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U blizini svih potrebnih sadržaja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. 626 ivana klasan agent s licencom mob:

Remete Kograd Promet

Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. 626 ivana klasan agent s licencom mob:. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Stan Zagreb Maksimir 95 00 M2 Novogradnja Luksuzno UreÄ'eno Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

U blizini svih potrebnih sadržaja. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U blizini svih potrebnih sadržaja. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Maksimir Novogradnja Luksuzna Dvoetazna Kuca U Nizu 118m2 Prodaja

U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U blizini svih potrebnih sadržaja. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Maksimir Novo 150m2 3 Spavace Sobe Vrt 140m2 Garaza Vpm Ago Nekretnine

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir... Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.

Prodaja Kuca Novogradnja Maksimir 250m2 Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Semua Njuskalo Prodaja Stanova Zagreb

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U blizini svih potrebnih sadržaja.. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Stan gleda prema parku maksimir.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Novogradnja Maksimir Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

4 Sobni Stan Zagreb Srebrnjak 148 00 M2 Krovna Terasa Novogradnja Prodaja House Styles Mansions Zagreb

626 ivana klasan agent s licencom mob: Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Stan Zagreb Maksimir Petrova Ulica 110 92 M2 Novogradnja Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. .. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Stan Maksimir Novogradnja 1 Kat 144 M2 Prodaja

626 ivana klasan agent s licencom mob:. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U blizini svih potrebnih sadržaja. Stan gleda prema parku maksimir. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. 626 ivana klasan agent s licencom mob: 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.

Maksimir Petrova Novogradnja 3soban Stan 86m2 Prodaja

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan gleda prema parku maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.

Prodaju Stanova Gornji Bukovac Maksimir Srbija Nekretnine

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan gleda prema parku maksimir. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Maksimir 83m2 Kestercanekova Luksuzan 3soban Stan Garaza Iznajmljivanje

Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Stan gleda prema parku maksimir. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Dvp Himera Doo Publications Facebook

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U blizini svih potrebnih sadržaja. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2.

Stan Zagreb Maksimir 95 00 M2 Novogradnja Luksuzno UreÄ'eno Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja)... Stan gleda prema parku maksimir.

Vjetar Je Jak Panorama Legacija Odjeca Za Bebe Maksimir Oskarmatbaasi Com

U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. U blizini svih potrebnih sadržaja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Stanovi U Novogradnji Za Prodaju Zagreb Stanovi Prodaja

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U blizini svih potrebnih sadržaja. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova... U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Stan gleda prema parku maksimir. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja.

Lokacija Nekretnine Maksimir Stranica 2 Od 8 Opereta Nekretnine

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. 626 ivana klasan agent s licencom mob: Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. . 626 ivana klasan agent s licencom mob:

Novogradnja Maksimirska Ulica

U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U blizini svih potrebnih sadržaja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.

Zagreb Maksimir Bozidareviceva Cetverosoban Stan S Garazom Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova... U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Maksimir Cikoseva Crnciceva Penthaus Stan 142 M2 Novogradnja Prodaja

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Stan gleda prema parku maksimir. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Novogradnja Maksimir 4s Stan Prodaja

Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Maksimir Cikoseva Crnciceva Penthaus Stan 142 M2 Novogradnja Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan gleda prema parku maksimir. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja).

Novogradnja Maksimir 4s Stan Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir... Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Nomenklature stanova se protežu od 61 m2 pa sve do 125 m2. Novogradnja, stan, donji bukovac, maksimir zgrade visoke kvalitete na atraktivnoj lokaciji, na donjem bukovcu.

Prodaja Stanova Maksimir Stanovi Prodaja Maksimir Nekretnine Njuskalo

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Iznajmljivanje Stanova Stanovi Najam Nekretnine Njuskalo

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 26.11.2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. 626 ivana klasan agent s licencom mob: U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.

Maksimir Ravnice Trosoban Stan Sa Parkingom Novogradnja Eurovilla Hr

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir... Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova... Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Maksimir Rim Novogradnja Stan 144m2 S Terasama Parkingom Garazom Index Oglasi

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja... U neposrednom okruženju se nalaze svi potrebni sadržaji za život. Modernim i luksuznim pristupom dobiveni su tlocrti koju pruža jednostavnost i komfor stanovanja. Radi se o dvorišnom objektu koji je u neposrednoj blizini maksimirske ulice, ali zaštićen od buke prometa i s vlastitim parkirnim mjestima. Novogradnja u hondlovoj ulici u maksimiru (prodaja). U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje. Projekt se sastoji od dvije zgrade, dok se svaka zgrada sastoji od pet stanova. U tijeku je izgradnja stambenog objekta s ukupno 5 stanova i 5 vanjskih parkirnih mjesta 500 m od kvaternikovog trga. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U cijenu stana nije uključeno parkirno mjesto, isto nije uvjet kupnje.

Popular posts from this blog

159+ Blok Kuhinje Sa Aparatima Ikea